Class Schedule

Wednesday
5:00
-Beginner ballet/tap/jazz combo (60 min) with Ms. Jen – Lower gym
-Lil Hip Hop (30 min) with Ms. Kellie – Upper gym
5:30
-Pre-Tumbling (30 min) with Ms. Kellie – Upper gym
-Intermediate Tap (30 min) with Ms. Becky – Upper gym
6:00
-Lyrical (30 min) with Ms. Jen – Lower gym
-Intermediate Bollywood (30 min) with Ms. Mylie- Lower gym
-Beginner Tumbling (30 min) with Ms. Kellie – Upper gym
-Beginner Bollywood (30 min) with Ms. Becky- Upper gym
6:30
– Mommy & Me (30 min) with Ms. Jen – Lower gym
– Cheer (30 min) with Ms. Mya- Lower gym
– Boy Tumbling (30 min) with Ms. Kellie – Upper gym
– Pre Ballet/Tap/Tumbling combo (60 min ) with Ms. Becky-Upper gym
7:00
– Intermediate Hip Hop (30 min) with Ms. Kia – Lower gym
-Advanced Tap (30 min) with Ms. Mylie- Lower gym
– Beginner Tumbling (30 min) with Ms. Mya – Upper gym
7:30
– Beginner Hip Hop (30 min) with Ms. Kia – Lower gym
-Intermediate Ballet (30 min) with Ms. Mylie- Lower gym
– Intermediate Tumbling (45 min) with Ms. Mya – Upper gym
– Advanced Ballet (45 min) with Ms. Becky – Upper gym
8:15
– Advanced Hip Hop (45 min) with Ms. Kia – Upper gym

Thursday
5:00
– Pre Ballet/Tap/Tumbling combo (60 min) with Ms. Molly – Upper gym
5:30
– Beginner Hip Hop (30 min) with Ms. Mylie – Upper gym
6:00
– Beginner Ballet/Tap/Jazz (60 min) with Ms. Molly – Upper gym
– Mommy & Me (30 min) with Ms. Becky – Upper gym
6:30
– Contemporary (45 min) with Ms. Mylie – Upper gym
7:00
– Beginner Baton (30 min) with Ms. Emily – Upper gym
7:30
– Intermediate Baton (30 min) with Ms. Emily -Upper gym
– Advanced Bollywood (30 min) with Ms. Becky – Upper gym
8:00
– Advanced Baton (45 min) with Ms. Emily – Upper gym

*Schedule subject to change based on enrollment.

What to wear?

Be sure to check out our attire page for information on shoes and dress for each class!